Isak

Isak
Isak

Detta är våran Isak. Isak är en mycket imponerande katt. När han kom till oss, i april 2013 var Isak mycket rädd och antisocial mot oss. Hans trygghet var och är hans kattkompis Sigge. Under året som gått har Isak mjuknat stegvis. Från att vara en katt som häckar bakom gardinerna eller under soffan så är det nu helt naturligt för honom att ta plats i familjen. Ofta lägger han sig mitt på golvet och bara är. Ligger han och kråmar sig på golvet får vi gosa honom.

Isak är också en extremt nyfiken katt. Han är en överlevare. Isak kan följa oss, precis som en hund, för att studera vad vi pysslar med. Det är lite roligt för ofta har man honom som en liten svans bakom sig vart man än går i huset. Isak ska också undersöka precis allt – han klarar enkelt av att öppna dörrar som inte är helt stängda. Han undersöker papperspåsar, resväskor, tvätthögen, ja precis allt man kan tänka sig. Allt detta gör att han är fantastisk rolig att iaktta.

Tyvärr är det inte lika roligt på natten, då han inte är precis ljudlös i sitt undersökande. Men det få vi ta, för den nackdelen överglänser han med råge genom att bara vara sig själv.


Posted

in

by

Tags:

Comments

One response to “Isak”

  1. Lena Norrby

    Jättefin bild, och bra text som vanligt