Snabbt ihopsatt Blog

Denna blog skapades i samband med att vår son Simon föddes. Den är ingalunda klar utan kommer utvecklas varefter tiden går.

Tiden förresten. Just i detta ögonblick är nästan all min tid fokuserad på vår nyfödde son Simon. Att skriva historien om Simon tog nära på två dygn vilket känns som en faktor 10 mer än normalt.


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 responses to “Snabbt ihopsatt Blog”

  1. Detta med blogande (stavas det blog eller blogg?) har jag ännu inte greppat. Använder WordPress och har lite svårt att se hur man konfigurerar det. Saker och ting är inte så naturliga som jag vill ha det.

  2. Jag kör en WordPress-installation på dempa.init5.net så om jag kan bistå med några svar (på eventuella frågor) så hör av dig.

    /dempa

  3. Det var din hemsida som fick mig att prova wordpress.

    Jag hör av mig vid eventuella frågor!

  4. Uppgraderade just dempa.init5.net till WordPress 2.0 (som släpptes 26/12). Det var en ganska smärtfri uppgradering och det finns några fina nyheter under skalet samt i admingränssnittet.

    Nytt i 2.0: http://asymptomatic.net/2005/11/29/2135/whats-new-in-wordpress-20/

  5. Har just uppdaterat till v2 själv. Blev lite besviken då jag körde med Chenpress för v1.5 som hart FCKEditor som redigerar. V2 har också en wysiwyg edior, men inte alls lika kraftfull som FCK.

    Dock funkar det bra.