Flytten närmar sig….

Nu är det bara 2 dagar kvar och sedan så bor vi i Vallentuna. Renoveringen pågår fortfarande men nu är det värsta gjort, dvs målning, tapetsering och golvläggning, “finliret” kvarstår men erfarenheten visar att just finliret brukar ta längst tid.
Idag och i morgon så levereras alla vitvaror som vi har köpt och så snart som möjligt så måste vi bege oss till alla svenskars favoritställe; IKEA och så småningom också till Marbodal för att kolla in en ny bänkskiva till köket. Såg den på Marbodals hemsida och förhoppningen är att den ser lika bra ut i verkligheten.

Vi har mycket fix kvar men det ska bli skönt att äntligen flytta.
I Sollentuna så står kartonger längs väggarna, tavlorna är inpackade i gamla lakan och kläderna nedstoppade i resväskor, inte precis ett drömställe att bo på just nu.

Simon är nog den enda som är helt oberörd av vad som pågår omkring honom. I går var han på BVC och besökte syster Barbro för sista gången, det var dags för vägning och mätning. Lill-Franzén väger nu 6900 g och är 66 cm lång, inte konstigt att det känns som om kroppen ska brytas av på mitten när man bär honom i bilstolen.


Posted

in

by

Tags: