I slutet på mars flyttar vi till ett parhus!

I slutet på mars månad flyttar familjen Franzén till ovanstående parhus. Det ligger i Brottby i Vallentuna norr om Stockholm. Idag, lördag, har vi köpt golv samt plockat bort strukturtapeter i nästan alla rum. Har faktiskt gått förvånansvärt bra.

Planen är att renovera allt utom badrum och kök innan inflyttning. Det är massor av jobb, men det skall bli otroligt skoj att få fixa till ett hem som man vill ha det.

En sak om oroar lite är Internetförbindelse. Idag sitter jag på en 10Mbit Ethernet-förbindelse till Sollentuna Stadsnät. I karby finns det endast ADSL och senast var det fullt i telestationen vilket betyder att det är kö. Får se hur det går.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “I slutet på mars flyttar vi till ett parhus!”

  1. Det var en tid sen sist. Jag missade Simons tre månaders dag, ledsen. Men roligt se hur kommer att bo. hoppas oxo att det snarast ordnar sig med IT. Mina läsglas har pajat så det blir mycket fel att rätta. Hoppas vi ses på Skype innan ni sticker. Lycka till med installationen, du är igång ser jag. Hälsa Simon o. Carina. Farfar, bye.

  2. Frasse

    Hej Erik, Carina och Simon.
    Det var kul att läsa dina inlägg min son. Det är nästan som man börjar “bryta” på gotländska. Sorry att det inte går med resor för min del, jag blir ganska mör så fort jag anstränger mig. Födelsedagsfesten hos Jenny & Co i lördags tog musten ur mig i tre dagar. Men det var kul att träffa släkten, nästan hela släkten menar jag. Hälsningar från fastlandet. Farfar